МЭДЭЭЛЭЛ
Нууцлалын бодлого
IrmuunTV нь кино, цуврал үзэх үйлчилгээг хүргэхийн тулд хэрэглэгчийн бүртгэл болон үзэлтийн мэдээллийг ашиглана.
Боловсруулах мэдээлэл
Үүнд утасны дугаар, имэйл хаяг, нууц үгийн хамгаалалттай хэш, үзэх эрх болон худалдан авалтын бүртгэл, хадгалсан бүтээлүүд, үзсэн явц, тусламжийн багт илгээсэн зурвас багтана. Зүй бус хэрэглээнээс сэргийлэх зорилгоор нэвтрэх оролдлогын үед IP хаягийг бүртгэж болно.
Мэдээлэл ашиглах зорилго
Мэдээллийг хэрэглэгчийг нэвтрүүлэх, үзэх эрхийг шалгах, кино зогсоосон хэсгийг санах, бүтээл санал болгох, тусламжийн хүсэлтэд хариу өгөхөд ашиглана. Төлбөрийн үйлчилгээ үзүүлэгчид төлбөрийн мэдээллийг өөрсдийн нууцлалын бодлогын дагуу боловсруулна.
Google болон Facebook нэвтрэлт
Та Google эсвэл Facebook-ээр үргэлжлүүлэхэд тухайн үйлчилгээнээс өгсөн хэрэглэгчийн таних дугаар, боломжтой тохиолдолд имэйл хаягийг бүртгэл үүсгэх, нэвтрүүлэхэд ашиглана. IrmuunTV нь таны Google болон Facebook нууц үгийг хүлээн авахгүй. Эдгээр үйлчилгээний мэдээлэл боловсруулах нөхцөл нь тухайн үйлчилгээний бодлогоор зохицуулагдана.
Күүки болон бүртгэлийн аюулгүй байдал
Зайлшгүй шаардлагатай сессийн күүки нь нэвтрэлтийг хадгалах, маягтын хүсэлтийг хамгаалахад ашиглагдана. Сессийг бүртгэлтэй тулган шалгадаг бөгөөд шинээр нэвтрэхэд өмнөх нэвтрэлт дуусаж болно. Нууц үг сэргээх холбоос нь хугацаатай, нэг удаа ашиглагдана.
Мэдээлэл хадгалах болон таны сонголт
Өөрийн мэдээлэлтэй танилцах, засах, бүртгэлээ устгуулах хүсэлтийг тусламжийн багт илгээж болно. Төлбөр болон аюулгүй байдлын зарим бүртгэлийг хуульд заасан үүргийг биелүүлэх, залилангаас сэргийлэх зорилгоор хадгалах шаардлагатай байж болно. Та хадгалсан бүтээлүүдээ жагсаалтаас хасах, бүртгэлээсээ гарах боломжтой.
Гуравдагч талын видео үйлчилгээ
Кино тоглуулах үед тухайн видео үйлчилгээ үзүүлэгч нь бичлэгийг дамжуулахад шаардлагатай холболтын мэдээллийг хүлээн авна. Сайтын нийтийн интерфэйс нь сурталчилгааны болон нэмэлт хяналтын күүки суулгахгүй.
Боловсруулах мэдээлэл
Үүнд утасны дугаар, имэйл хаяг, нууц үгийн хамгаалалттай хэш, үзэх эрх болон худалдан авалтын бүртгэл, хадгалсан бүтээлүүд, үзсэн явц, тусламжийн багт илгээсэн зурвас багтана. Зүй бус хэрэглээнээс сэргийлэх зорилгоор нэвтрэх оролдлогын үед IP хаягийг бүртгэж болно.
Мэдээлэл ашиглах зорилго
Мэдээллийг хэрэглэгчийг нэвтрүүлэх, үзэх эрхийг шалгах, кино зогсоосон хэсгийг санах, бүтээл санал болгох, тусламжийн хүсэлтэд хариу өгөхөд ашиглана. Төлбөрийн үйлчилгээ үзүүлэгчид төлбөрийн мэдээллийг өөрсдийн нууцлалын бодлогын дагуу боловсруулна.
Google болон Facebook нэвтрэлт
Та Google эсвэл Facebook-ээр үргэлжлүүлэхэд тухайн үйлчилгээнээс өгсөн хэрэглэгчийн таних дугаар, боломжтой тохиолдолд имэйл хаягийг бүртгэл үүсгэх, нэвтрүүлэхэд ашиглана. IrmuunTV нь таны Google болон Facebook нууц үгийг хүлээн авахгүй. Эдгээр үйлчилгээний мэдээлэл боловсруулах нөхцөл нь тухайн үйлчилгээний бодлогоор зохицуулагдана.
Күүки болон бүртгэлийн аюулгүй байдал
Зайлшгүй шаардлагатай сессийн күүки нь нэвтрэлтийг хадгалах, маягтын хүсэлтийг хамгаалахад ашиглагдана. Сессийг бүртгэлтэй тулган шалгадаг бөгөөд шинээр нэвтрэхэд өмнөх нэвтрэлт дуусаж болно. Нууц үг сэргээх холбоос нь хугацаатай, нэг удаа ашиглагдана.
Мэдээлэл хадгалах болон таны сонголт
Өөрийн мэдээлэлтэй танилцах, засах, бүртгэлээ устгуулах хүсэлтийг тусламжийн багт илгээж болно. Төлбөр болон аюулгүй байдлын зарим бүртгэлийг хуульд заасан үүргийг биелүүлэх, залилангаас сэргийлэх зорилгоор хадгалах шаардлагатай байж болно. Та хадгалсан бүтээлүүдээ жагсаалтаас хасах, бүртгэлээсээ гарах боломжтой.
Гуравдагч талын видео үйлчилгээ
Кино тоглуулах үед тухайн видео үйлчилгээ үзүүлэгч нь бичлэгийг дамжуулахад шаардлагатай холболтын мэдээллийг хүлээн авна. Сайтын нийтийн интерфэйс нь сурталчилгааны болон нэмэлт хяналтын күүки суулгахгүй.
Facebook нэвтрэлт ба хувийн мэдээлэл
Facebook-ээр нэвтрэх эсвэл бүртгүүлэхэд таны Facebook хэрэглэгчийн дугаар болон нэрийг авна. Эдгээрийг бүртгэл үүсгэх, таныг таних, дараагийн удаа тухайн бүртгэлээр нэвтрүүлэхэд ашиглана. Facebook-ийн нууц үгийг авахгүй, таны өмнөөс нийтлэл оруулахгүй.
Нэвтрэлтийн баталгаажуулах мэдээллийг сервер дээр шалгана. Facebook хэрэглэгчийн дугаар болон нэрийг бүртгэлтэй байх хугацаанд хадгална. Үйлчилгээ үзүүлэхэд бүртгэл, төлбөр, үзсэн түүх болон нэвтрэлтийн мэдээллийг ашиглана. Хувийн мэдээллийг худалдахгүй.
Facebook-ээр нэвтрэхэд Meta өөрийн нууцлалын бодлогын дагуу мэдээлэл боловсруулна. Та бүртгэл болон холбогдох хувийн мэдээллээ устгуулах хүсэлт гаргах боломжтой.
